boomstamtafel
 • Tafelblad gemaakt van boomstamhout

  Een boomstam tafelblad wordt bij Hout van Toen van eiken boomstammen gemaakt. U kunt ervan op aan dat jouw boomstamtafel geheel op maat wordt gemaakt. Geen massaproductie, maar juist met de hand gemaakt en precies afgestemd op uw wensen en interieur. Een boomstamtafel brengt bij u de natuur in huis door de karakteristieke lijnen van de boom. Naast dat het een enorme rust uitstraalt is iedere tafel weer anders. Op deze manier heeft u dus echt iets speciaals en unieks in huis staan.

  Hoe worden de boomstam eettafels gemaakt

  De boomstam tafelbladen worden allereerst met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Verder worden de eettafelbladen met de hand gemaakt, en zijn de bladen gemaakt van oude eiken boomstammen. Doordat de bladen in eigen werkplaats worden gemaakt zijn aanpassingen mogelijk.

  Verder wordt het tafelblad bewerkt met een matte lak die goed beschermt tegen kleine beschadigingen zoals krassen of glas afdrukken. Deze lak zorgt ervoor dat de tafel wordt beschermd, maar dit niet ten koste gaat van de natuurlijke uitstraling. Dat is natuurlijk één van de redenen dat u een prachtige boomstam eettafel in huis haalt.

  Boomstamtafel op maat laten maken

  Het is zoals eerder gezegd bij ons mogelijk om een boomstamtafel op maat te laten maken. Het blad kan samengevoegd worden met een onderstel zodat u een complete tafel heeft. De onderstellen zijn net als de tafelbladen in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een X-model, U-model, V-model, A-model of zelfs een Z-model. kijk voor meer mogelijkheden op de onderstellen pagina Verder kunt u een tafelblad uit de webshop kiezen of contact met ons opnemen als u andere wensen heeft, om zo tot de perfecte boomstamtafel te komen voor bij u in huis.