staande-eikenhout-tv-meubel
  • Bent u opzoek naar een staande tv-meubel? Een tv meubel die mooi bij de rest van uw robuuste interieur past? Dan is een staande tv-meubel bij Hout van Toen de oplossing. Hoewel er verschillende soorten tv-meubels zijn, zijn de staande, zoals u misschien wel verwacht, de meubels met een onderstel of pootjes. Naast de zwevende tv-meubels een mooie oplossing om uw televisie en andere toebehoren op kwijt te kunnen. De meeste staande tv-meubels in ons assortiment zijn gemaakt van oud eiken hout en balken. Zo krijgt jouw woonkamer een robuuste uitstraling met een tv-meubel van Hout van Toen.

    Waarom een staande tv-meubel

    Er zitten een aantal voordelen aan een staande tv-meubel. Zo staan deze meubels stevig op de grond door het sterke onderstel van onder de kast of balk is bevestigd. Deze onderstellen zijn gemaakt van staal zodat het een stevige fundering legt aan uw tv-meubel. Het andere voordeel van een staande tv-meubel is dat je hem kunt verschuiven. Vind u de plaats niet helemaal juist of moet de meubel toch net een paar centimeter naar links of rechts? Dan is dan met een staand tv-meubel model heel gemakkelijk. Dit kan u zelfs (voorzichtig) doen op het moment dat alle spullen er nog op staan. Dus mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld ergens elektra vandaan moet halen voor de televisie en andere apparaten, maar het draad is te kort. Dan is het heel gemakkelijk om de meubel een stukje te verplaatsen.

    Staande tv-meubel kopen

    Denk bij het kopen van een staande tv-meubel aan de volgende dingen. Natuurlijk zijn de afmetingen van de meubel erg belangrijk. Het moet wel in uw woonkamer passen en mooi staan met de andere meubels. Ook is het goed om na te denken over de stijl van de meubel. Het is goed om dit af te stemmen op de rest van het meubilair. Wat ook nog een belangrijke factor kan zijn om te overwegen is de vloer die je hebt. Onze tv-meubel onderstellen zijn voornamelijk gemaakt van staal of hout. Het kan dus zijn dat het de vloer kan beschadigen als de meubel verplaatst wordt. het ligt er natuurlijk wel aan wat voor een soort vloer je hebt. Hoewel dit gemakkelijk valt op te lossen met een stoffen tussenlaag is dit wel iets om mee te nemen in uw beslissing.