• Boomstamtafel

  Een prachtige robuuste en unieke boomstamtafel in uw keuken, woonkamer of andere plek? Bent u iemand die graag de natuur terug laat komen in het interieur of wilt u gewoon een tafel die niemand anders heeft? De natuur komt helemaal naar binnen met een boomstamtafel. Daarnaast worden de tafels geheel op maat gemaakt en kun je er dus van  op aan dat ze helemaal op uw wensen worden afgestemd. Zodat de tafel helemaal bij de rest van het interieur past en qua afmetingen ook passen. Naast dat de tafel voor u op maat wordt gemaakt, zijn de boomstamtafels ook met de hand gemaakt. Hierdoor is iedere tafel dus net wat anders en zal niemand dezelfde tafel hebben als jij. U haalt echt een unieke meubel in huis. 

  Boomstam eettafel

  Het eiken boomstam hout kan ook voor een eettafel gebruikt worden. Een tafel waar u met het hele gezin of met al uw vrienden aan kunt eten of borrelen. Groot, klein, breed of smal, het is allemaal mogelijk. Iedere keuken is anders, en daarom zal uw eettafel daar helemaal op afgestemd worden. Er wordt verder oud eiken boomstammen gebruikt om de tafel mee te maken. Hierdoor kunnen er scheuren zitten in bepaalde delen van de tafel. U kunt er zelf voor kiezen of deze dichtgemaakt moeten worden of dat u ze erin wilt laten zitten. Ook kunt u kiezen hoe het hout bewerkt moet worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de tafel door ons te laten lakken, stomen en wat voor een soort onderstel u wilt hebben.

  Uw tafel laten lakken

  Om uw tafel zo lang mogelijk mee te laten gaan is het verstandig om uw tafel te laten lakken. Hierdoor komen er minder snel scheurtjes in het tafelblad. Ook zullen bekers minder snel van die lelijke kringen achterlaten op uw prachtige boomstamtafel en zullen ook krassen minder snel verschijnen. Echt een stukje bescherming voor de tafel. 

  Uw wensen

  Ziet u het nou al helemaal zitten zo een tafel van oud eiken boomstam hout? Of heeft u juist nog een brandende vraag? Neem dan contact op om over uw wensen te praten of vul de maatwerktabel in.