salontafel onderstellen
 • Heeft u een prachtig salontafelblad kunnen bemachtigen en is het enige dat nog mist een onderstel? Dan kan uw salontafel onderstel op maat worden gemaakt! Alle onderstellen worden gemaakt van staal, zodat het een stevige basis legt voor het blad dat u hebt uitgezocht. Op deze manier wordt uw salontafel blad ineens een salontafel en kunt u thuis genieten van de leukste series onder het genot van een hapje en drankje. Een onderstel vormt de basis van een tafel. Wel belangrijk om dit goed voor elkaar te hebben dus. Hier kunt u dan ook helemaal van op aan op het moment dat u een metalen onderstel gaat kopen. Dit geeft dan ook weer de industriële look.

  De salontafel onderstellen van Hout van Toen

  De onderstellen worden bij ons allemaal met de hand en geheel op maat gemaakt. Je kunt er dus zeker van zijn dat het bij jouw blad past. Naast dat ze worden afgesteld op jouw blad, kun je ook kiezen wat voor vorm je wilt hebben.

  Zo kun je kiezen voor een U, A of X model. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen als je andere wensen hebt. We kunnen samen altijd naar jouw wensen kijken. Natuurlijk moet het wel mogelijk zijn. Want laten we eerlijk zijn, het gaat erom dat de tafel goed stevig staat terwijl het er nog mooi uitziet ook.

  De onderstellen worden standaard ongelakt geleverd, maar mocht u dit zwart, wit of blank behandeld willen, dan is dit ook mogelijk. Het blad is verder eenvoudig te bevestigen doordat er aan de bovenkant van de salontafel onderstellen een plaat is gemaakt met schroefgaten. Vastschroeven dus die plaat en klaar is kees.

  Hoe kan Hout van Toen jou helpen?

  Mocht u nog geen blad hebben, dan kunt u deze ook bij Hout van Toen bestellen. Verder kunt u met gekke wensen altijd terecht. Neem gewoon contact op, en dan kijken we samen naar een oplossing. Als u verder nog op zoek bent naar een eettafel kunt u dit natuurlijk ook bij ons vinden.