Tv-meubel-op-maat

Eiken Tv-meubel op maat

Bent u op zoek naar een eiken Tv-meubel die geheel op maat is gemaakt? Een Tv-meubel die precies in kamer past en is afgestemd op de rest van de ruimte. Een Tv-meubel die is afgewerkt zoals u het graag wilt hebben en net dat ene detail heeft waar u al zo lang naar op zoek bent. Kortom een Tv-meubel die op maat is gemaakt en op uw wensen is afgestemd. Waar koopt u een eiken Tv-meubel die op maat wordt gemaakt voor u, kan u misschien wel denken. Natuurlijk doe je dat bij de Oud eikenhout specialist, Hout van Toen.

Praktisch en natuurlijk

Naast het feit dat een Tv-meubel mooi moet zijn, is het natuurlijk ook belangrijk dat hij praktisch is. Kun je alle apparaten en dingen die op of in een Tv-meubel kwijt moet er ook op kwijt? Een extra vak? Een Tv-meubel die wat hoger is of juist wat lager dan de standaard Tv-meubels. Iedereen heeft zijn of haar praktische wensen. Spreek dit dus ook vooral naar ons uit. Verder wat betreft uitstraling geeft het eikenhout waarvan onze Tv-meubels zijn gemaakt ook echt een natuurlijke en robuuste uitstraling. Een echte toevoeging aan uw interieur. 

Wat hebben we van u nodig voor uw Tv-meubel?

Om uw Tv-meubel zo goed mogelijk te kunnen maken hebben we zoveel mogelijk informatie nodig. Informatie zoals de maten die u graag wilt dat we aanhouden. Verder is het ook goed om door te geven wat voor een houtsoort u wilt dat we gebruiken en welk soort onderstel we onder de Tv-meubel moeten monteren. Verder is het goed om bij de opmerkingen in het aanvraagformulier hieronder zoveel mogelijk informatie te verschaffen omtrent de wensen die u heeft. Denk hierbij aan deurtjes, open stukken of eventuele gaten voor de bedrading bijvoorbeeld. Maar ook of u een zwevende- of staande Tv-meubel wilt. Ook kunt u een foto toevoegen waar u inspiratie uit heeft opgedaan en dat u mooi vindt. Hoe specifieker u bent in uw beschrijving hoe beter het is. Mocht u er niet helemaal uitkomen dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u natuurlijk altijd inspiratie opdoen uit onze sfeerimpressie

    Uw Gegevens

    Ik heb kennis genomen van de privacy verklaring en ga hiermee akkoord.