Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Chris Manila Elephant

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

220,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Stoel Chris Manila Elephant straalt eigentijdse elegantie uit met zijn natuurlijke kleuren en hoogwaardige materialen. Gemaakt van manila stof en gecoat staal, biedt deze stoel niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Door de draaifunctie van de stoel zorgt het voor een veelzijdige stoel. Een vleugje verfijning wordt hier toegevoegd aan uw interieur.

Proef zitten? Dat kan in onze showroom!

Stoel Chris Manila is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Categorie: