Eiken deuren op maat

Bent u op zoek naar een eiken deur die is gemaakt van oude eiken planken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Wij maken namelijk massief eiken deuren op maat, zo slaagt u altijd bij ons. Heeft u bijvoorbeeld een deurkozijn die een andere maat heeft dan de gebruikelijke deurkozijnen? Geen probleem voor ons! Wilt u graag een speciaal patroon in de deur of heeft u andere specifieke wensen? Bespreek deze wensen met onze vakmensen en stel de perfecte eiken binnendeur samen. Ons team heeft al jaren ervaring met het op maat maken van eiken binnendeuren en zijn daarom in staat om al uw wensen te realiseren en eventueel mee te denken. Een eiken binnendeur van Hout van toen is uniek en geeft een warme natuurlijke uitstraling aan uw woning.

Al onze modellen eikenhouten binnendeuren

Onze binnendeuren zijn uniek en exclusief. U kunt kiezen uit diverse modellen die passen bij een moderne of landelijke woonstijl. Alle eiken deuren zijn uitermate geschikt voor renovatie of nieuwbouw. Wilt u een exclusieve uitstraling, bekijk dan eens onze eiken deuren gemaakt in Hongaarse punt met in het midden een staaf massief messing. De eikenhouten deuren zijn ook als schuifdeuren te verkrijgen, de massieve deuren worden dan geleverd met mat zwart deurbeslag en een soft close systeem erop.

Wat zijn uw wensen?

Een eiken deur op maat maken kan soms lastig zijn. Spreek uw wensen dan ook zo goed mogelijk uit en stuur eventueel afbeeldingen mee van iets dat u mooi vindt om uw verhaal te verduidelijken. Op die manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en wordt uw deur precies zoals hij moet zijn. Mocht u nog vragen hierover hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om het samen nog eens door te spreken.

Een eiken binnendeur op maat laten maken

Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus we helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten. Een eiken deur op maat maken vergt veel precisie. Spreek uw wensen dan ook zo duidelijk mogelijk uit en stuur eventueel afbeeldingen mee van eiken deuren die u mooi vindt om uw verhaal te verduidelijken. Op die manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en wordt uw deur precies zoals u de deur voor ogen heeft. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen om het samen nog eens door te spreken. We helpen u graag!

Formulier invullen

Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in met de juiste maten, zodat wij precies weten wat uw wensen zijn en wij voor u de perfecte eiken binnendeur kunnen realiseren. Mochten wij nog verdere uitleg nodig hebben voor het produceren van uw deur, dan nemen we contact met u op. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Bekijkt u onze eikenhouten deuren en schuifdeuren liever in het echt? Bezoek dan onze showroom aan de Horselerweg 25 te Kootwijkerbroek.

Maatwerkformulier