Eiken deuren op maat

Bent u op zoek naar een eiken deur die is gemaakt van oude eiken planken en helemaal voor u op maat? U heeft een deurkozijn die net een andere maat heeft dan de gebruikelijke deurkozijnen. U wilt graag dat er een speciaal patroon in de deur komt of andere speciale wens. Je bent al lang of kort op zoek naar een deur die bij u past, maar het wilt nog niet helemaal lukken met het uitzoeken en vinden van de juiste deur. Zoek niet verder, de deuren worden bij ons van oud eikenhout gemaakt en daarnaast ook nog een geheel op maat. Wees zo duidelijk mogelijk in uw uitleg van uw wensen en geef de juiste maten door. Dan kunnen wij uw oud eiken deur op maat gaan maken.

Wat wilt u?

U wilt een deur met ruimte voor een raampje? Kan rekening mee gehouden worden! Of heeft u liever geen raampje maar wel een patroontje in de deur of stuk dat lichtelijk is uitgehold? We denken graag met u mee! Of toch liever een eiken deur zonder te veel toeters en bellen en gewoon strak? Het kan allemaal! Vul hieronder het formulier in en dan gaan wij voor u aan de slag.

Welke informatie wij nodig hebben voor uw deur op maat

Een eiken deur op maat maken kan soms lastig zijn. Spreek uw wensen dan ook zo goed mogelijk uit en stuur eventueel afbeeldingen mee van iets dat u mooi vindt om uw verhaal te verduidelijken. Op die manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en wordt uw deur precies zoals hij moet zijn. Mocht u nog vragen hierover hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om het samen nog eens door te spreken.

Formulier invullen

Vul hieronder zo compleet en uitgebreid mogelijk het formulier in. Zo weten we precies waar u over praat. Mochten wij nog verduidelijking nodig hebben, dan kunnen we eventueel nog contact met u opnemen. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Hoe komt uw eiken deur eruit te zien?

Maatwerkformulier