Enig resultaat

Geïnteresseerd in unieke trapbekleding en bent u op zoek naar een oud eiken traprenovatie? Dan bent u bij Hout van toen aan het juiste adres. Wij zijn specialist in oud eikenhout en helpen u graag met uw traprenovatie. Wanneer u kiest voor oude eiken traptreden, verandert dit uw trap in een meubel.

Waarom zou u kiezen voor een oud eiken traprenovatie?

Wanneer u kiest voor een traprenovatie met oud eiken hout brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste staat eikenhout ook wel bekend om de robuustheid en dat het daarnaast ook zeker tegen een stootje kan. Erg handig, aangezien een trap een veel gebruikt middel in huis is. Verder gaat dit product jaren lang mee en past het in elke huiselijke stijl. Heeft u een industriële of landelijke stijl in huis, oud eiken traptreden passen overal bij.

Hoe verzorgt en behandelt u oude eiken traptreden?

Oude eiken traptreden zien er prachtig uit door de verschillende unieke eigenschappen van eiken hout. Het zou zonde zijn om dit te ‘verpesten’ onder bijvoorbeeld een laag verf. Wij raden aan om er vervolgens niet teveel mee te doen. We adviseren u graag persoonlijk in het verzorgen en behandelen van uw oude eiken traptreden. Daarnaast verzorgen we ook het betimmering met eikenhout. Denk bijvoorbeeld aan vensterbanken, balken betimmeren of een volledige keuken voorzien van een gloednieuwe look.

Een oud eiken traprenovatie op maat gemaakt

Bij Hout van Toen kunnen we volledig op maat gemaakte oude eiken traptreden leveren en plaatsen. Voor een richtprijs zouden wij graag een aantal foto’s ontvangen en de diepte en lengte van de tree. U moet denken aan prijzen vanaf 95,- per tree. De treden worden van 14mm dik oude eiken planken gemaakt en worden afgelakt met een ultra matte lak.

Een oud eiken traprenovatie door Hout van toen

Heeft u nog vragen of kunnen we u ergens anders bij helpen? Zoals aangegeven worden al onze meubels op maat gemaakt en daardoor is ieder meubel uniek. Alles is mogelijk. Een eigen ontwerp of idee? Wij denken graag met u mee om de ideeën tot werkelijkheid te maken. Vol enthousiasme en passie gaan wij graag de uitdaging aan! U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@houtvantoen.nl, te bellen naar het telefoonnummer: 0342-234040 of het contactformulier in te vullen.