Toont alle 11 resultaten

Eiken tafelbladen

Heeft u een nieuwe eiken eettafel nodig maar heeft u wel al een onderstel op de kop getikt? Bij Hout van Toen kunnen de tafelbladen apart en geheel op maat worden gemaakt. De tafelbladen worden van eikenhout en boomstam hout gemaakt en zijn met creosootolie bewerkt om de kwaliteit te garanderen. Doordat de tafelbladen van hout gemaakt, geeft het een robuuste uitstraling. Daarnaast is iedere plank anders en is iedere tafel dus uniek. Wel zijn de planken met zorg uitgekozen en worden alleen de beste planken gebruikt voor uw tafel

Een tafelblad van hout brengt de natuur in huis

Een tafelblad van hout brengt de natuur in eigen huis. Verder kan het in combinatie met een bijpassend onderstel een uitermate stevige tafel worden. U kunt zelf kiezen of u graag een ronde, rechthoekige, grote of kleine tafel wilt. Doordat de bladen op maat worden gemaakt zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is iedere tafel weer anders en kan hij op uw wensen worden afgestemd. Ook kan de tafel op deze manier precies op uw huis worden afgestemd. Naast het formaat of de vorm kun u ook de dikte bepalen. Zo kunt u kiezen voor een blad van 4, 5 of 6 dik. 

Tafelblad kopen

Bent u nou van plan om een tafelblad te kopen maar weet u niet zo goed hoe dit in zijn werk gaat? Nou dat gaat als volgt, u klikt hierboven aan welk soort tafelblad, vorm en afmetingen u wilt hebben. Dan komt u op de pagina van het desbetreffende product. Op het moment dat u naar beneden scrollt kun u de dikte bepalen, of u het blad wel of niet met creosootolie bewerkt wilt hebben en of de gaten dicht gemaakt moeten worden. Stop uw product in uw mandje afronden maar. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. Nogmaals er is een hoop mogelijk, dus wees niet bang om te vragen.

Tafelblad op maat

Een tafelblad op maat gemaakt bij Hout van Toen. Allereerst wordt het hout geselecteerd waar het tafelblad van gemaakt wordt. Dan wordt gekeken welke maat het tafelblad moet hebben. Welke dikte breedte en lengte wilt u het blad hebben? Dan is belangrijk welke vorm u wilt hebben. U kunt namelijk kiezen welke voor ronde, vierkante of langwerpige tafelbladen. Mocht u een andere vorm willen dan valt hier altijd over te praten. Ook kunt u kiezen of het blad gestoomd moet worden, of de gaten in het hout gedicht moeten worden en of het hout gelakt moet worden. Zoals u ziet valt over alles te praten en kan uw tafelblad helemaal naar uw wensen op maat worden gemaakt!