Toont alle 5 resultaten

Eiken houten dressoirs voor nóg meer opbergruimte

Een dressoirs is een lage kast vaak met lades en één of twee deurtjes. Natuurlijk kan uw dressoir helemaal naar wens op maat worden gemaakt bij Hout van Toen. Dit soort kasten zijn ideaal om spulletjes en hebbedingen op te ruimen of jouw foto’s op neer te zetten. Doordat deze kast zo laag is het dan ook mogelijk om je foto’s of andere dingen erop neer te zetten. Verder is het handig om spullen zoals mappen, boeken, de verbanddoos of de laptop in te bewaren. 

Dressoir industrieel

De dressoirs die bij Hout van Toen voor u worden gemaakt zijn hoofdzakelijk met oud eiken hout geproduceerd. Dit hout hebben jarenlang als spoorbielzen hun werk gedaan. Nu worden deze planken bij ons gereviseerd en uiteindelijk weer gebruikt voor uw meubel. In dit geval worden de dressoirs ook met dit hout gemaakt waardoor de meubel een industriële uitstraling krijgt. De robuuste look van de hout lijnen en oude schroefgaten geven dan ook echt de uitstraling van een industriële meubel. Ook helpt het stalen onderstel om de industriële uitstraling te realiseren. Om deze reden moet je dus bij Hout van Toen zijn voor jouw industriële dressoir, want dit is precies hoe de dressoirs worden gemaakt. 

Wat zijn de mogelijkheden met een dressoir?

Zoals eerder gezegd kan deze kast gebruikt worden om spullen in kwijt te kunnen. Verder kan u ook denken om de kast te gebruiken als tv-meubel. Wel staat de tv dan iets hoger, maar mocht dit voor u geen probleem zijn of het past zelfs beter in uw interieur dan is dit zeker een optie. Verder is de dressoir een meubel die ideaal is voor het tonen van uw decoratie. Dit soort kasten worden vaak in de woonkamer gebruikt. 

Dressoir bestellen bij Hout van Toen

Op het moment dat u graag uw dressoir wilt bestellen maar u heeft nog een vraag over het productieproces of u heeft een bepaalde wens, dan kunt u contact opnemen met ons. Verder kunt u ook de maatwerktabel invullen zodat wij snel met uw dressoir aan de gang kunnen.