Op maat gemaakte oud eiken meubels

Meubels die perfect in uw inrichting passen? Meubels die perfect op elkaar aansluiten, of meubels die aansluiten op uw huidige inrichting? Hout van Toen maakt handgemaakte meubels op maat. U kunt geheel bepalen in welke maten u, uw eiken meubels wilt hebben en dan maken wij de meubel die bij u past. Kom langs in onze showroom en bespreek alle maatwerk mogelijkheden.

Maatwerk laten realiseren

Hout van toen kijkt graag met u mee naar hoe wij uw meubels zo kunnen maken, dat u met een fijn gevoel op uw meubel kunt eten, zitten, liggen enzovoort. Doordat wij veel met oud eiken planken werken, krijgen de meubels een industriële look. Wat op zijn beurt weer de robuuste en tegelijkertijd die rustige uitstraling geeft. Naast dat bijvoorbeeld tafelbladen geheel naar uw wens gemaakt kunnen worden, kunnen ook de onderstellen op uw wensen worden afgestemd. U kunt kasten, tv meubels, tafels, vergadertafels, loftdeuren en nog veel meer van oud eikenhout op maat laten maken.

Unieke oud eiken meubels

Omdat wij gebruik maken van oud eikenhout en iedere meubel met de hand is gemaakt, is iedere meubel uniek. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat niemand dezelfde meubel heeft als u. Echt iets exclusiefs dus! Meubels die tot op de centimeter op uw huis zijn afgesteld, wat wilt u nog meer?

Bent u benieuwd wat Hout van toen kan betekenen? Neem dan contact op óf vul het maatwerkformulier in. Samen brengen wij uw wensen tot leven!

Maatwerkformulier