Op maat gemaakte eikenplanken

Een eikenplank voor een boekenkast, boekenplank, tafelblad of misschien voor een trap. Waar je hem ook voor nodig hebt. Hout van Toen maakt de planken voor u geheel op maat.  Het is mogelijk om de eikenplanken gelakt of al in de olie te krijgen zodat u gelijk met uw klus aan de gang kunt. Op het moment dat u graag de gehele meubel op maat zou willen laten maken kunt u er ook voor kiezen om dit te laten doen. Hout van Toen denkt hier graag over mee. Dus als u benieuwd bent wat wij kunnen betekenen, neem dan contact op en dan kijken we samen naar uw wensen en de mogelijkheden.

Wandplank op maat

Een wandplank waar u uw boeken, foto’s of uw tv op kwijt wilt. Toch is het wel handig dat de plank bij uw inrichting past in zowel de kleur, ontwerp, afmetingen en houtsoort. Samen komen wij tot de perfecte wandplank voor bij u thuis.

Als de planken goed op maat zijn gemaakt kunnen ze in een frame gehangen worden waardoor het net een zwevende plank lijkt. Zo zijn er geen latjes of plankdragers te zien en ziet de plank er uitermate strak uit aan de muur.

Verder hoeft u ook niet bang te zijn op het moment dat u een vreemde hoek of ronding in uw muur heeft. De oud eiken planken kunnen hier geheel op aangepast worden zodat de plank ook op deze vreemde plekken in uw kamer passend is.

Eikenplank op maat bestellen

Bent u benieuwd hoe dit bij u thuis gerealiseerd kan worden of wilt u graag hulp bij het opmeten van de plek waar de plank moet komen? Neem dan contact op met Hout van Toen, zodat we samen kunnen kijken hoe wij de perfecte plank voor u kunnen maken. Nogmaals, u kunt ook contact op nemen op het moment dat u graag een totale meubel op maat zou willen laten maken.

BEKIJK OUD EIKEN PLANKEN →