Meubels op maat

Meubels die perfect in uw inrichting passen? Meubels die perfect op elkaar aansluiten, of meubels die aansluiten op uw huidige inrichting? Hout van Toen maakt handgemaakte meubels op maat. U kunt geheel bepalen in welke maten u, uw meubels wilt hebben en dan maken wij de meubel die bij u past. Bent u benieuwd wat Hout van Toen kan betekenen? neem dan contact op of vul het onderstaande formulier in. Samen brengen wij uw wensen tot leven.

Oud eiken tafel op maat

Meubels op maat laten maken

Hout van Toen kijkt graag met u mee naar hoe wij uw meubels zo kunnen maken, dat u met een fijn gevoel op uw meubel kunt eten, zitten, liggen enzovoort. Doordat wij veel met oud eiken planken werken, krijgen de meubels een industriële look. Wat op zijn beurt weer de robuuste en tegelijkertijd die rustige uitstraling geeft. Naast dat bijvoorbeeld tafelbladen geheel naar uw wens gemaakt kunnen worden, kunnen ook de onderstellen op uw wensen worden afgestemd. U kunt kasten, tv meubels, tafels, loftdeuren en nog veel meer op maat laten maken.

Unieke meubels

Omdat wij gebruik maken van oud eikenhout en iedere meubel met de hand is gemaakt, is iedere meubel uniek. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat niemand dezelfde meubel heeft als u. Echt iets exclusiefs dus! Meubels die tot op de centimeter op uw huis zijn afgesteld, wat wilt u nog meer?

Maatwerk

Bent u al benieuwd hoe deze op maat gemaakte meubels eruit kunnen zien? Kijk dan naar de impressiefoto’s van ons voorgaande werk. Begint het al te kriebelen? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in of neem contact met ons op om samen te kijken naar uw meubelwensen, zodat we uiteindelijk de perfecte meubel voor u kunnen samenstellen. Hout van Toen is uw leverancier in meubels op maat!

    Uw Gegevens

    Ik heb kennis genomen van de privacy verklaring en ga hiermee akkoord.