Oud eiken keuken betimmeren

De keuken is vaak het hart van uw woning. Bent u uw oude keuken zat? Geef deze een complete make-over door uw keuken te betimmeren met oud eikenhout. Hiermee geeft u een compleet nieuwe uitstraling aan uw eetkamer!

Landelijk of modern

Door uw keuken te betimmeren met oud eikenhout geeft u uw keuken een warme, authentieke uitstraling. Oud eikenhout heeft vaak een landelijke uitstraling. Zeker wanneer u een woonkeuken heeft die overloopt naar de woonkamer, kan het kiezen voor een eikenhouten keuken een mooi geheel creëren. Eikenhout past niet alleen in een landelijk interieur maar kan ook perfect zijn in een modern interieur. Stoere houten balken geven een warme sfeer aan uw woning.

Oude keuken opknappen

Wanneer we jouw keuken betimmeren plaatsen we, voor zover mogelijk, oud eiken planken over jouw huidige keuken heen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook je hele keuken, of een deel hiervan, zelf ontwerpen en in elkaar zetten.

Creëer een nieuwe look met een nieuwe keuken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Neem snel  met ons op en we gaan samen kijken hoe we van jouw keuken een droom keuken maken!

Voordelen van een oude keuken betimmeren

De voordelen van een keuken met eikenhout zetten we graag voor u op een rijtje.

  • Uniek ontwerp waar u dagelijks plezier van zult ervaren

  • Eikenhout past in vrijwel elke interieurstijl, zoals landelijk maar ook industrieel en Scandinavisch

  • Eikenhout is gemakkelijk te onderhouden

  • Een keuken volledig op maat betimmeren geeft u vrijheid om te ontwerpen wat u wilt en wat uw wensen zijn uw ideeën zijn ons uitgangspunt

  • Eikenhouten deuren geven uw interieur een warme uitstraling

Ga voor een duurzame oud eiken keuken

Wij van Hout van Toen helpen je graag bij het stijlen van uw keuken. Wij realiseren complete keukens waarbij eikenhouten balken worden gebruikt. Het stylen van uw keuken laten we volledig aan u over.

Kom langs in onze showroom

Klaar om de stap te zetten? Zodra u uw keuze heeft gemaakt gaan wij voor u aan de slag. Kies de kleur hout die u wenst. Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Of u nu alleen eikenhouten deuren wilt betimmeren of kozijnen. Wij maken uw keuken volledig op maat.

Maatwerkformulier