Toont alle 6 resultaten

Salontafel onderstellen van stoer staal

Heb je een prachtig salontafelblad kunnen bemachtigen en is het enige dat nog mist een onderstel? Bij Hout van Toen kan je onderstel op maat worden gemaakt, zodat het een stevige basis legt voor het blad dat je hebt uitgezocht. Op deze manier wordt jouw salontafel blad ineens een salontafel en kun je thuis genieten van de leukste series onder het genot van een hapje en drankje. Een onderstel vormt de basis van een tafel. Wel belangrijk om dit goed voor elkaar te hebben dus. Hier kan je dan ook helemaal van op aan op het moment dat je een onderstel van staal gaat kopen. 

De salontafel onderstellen van Hout van Toen

De onderstellen worden bij ons allemaal met de hand en geheel op maat gemaakt. Je kunt er dus zeker van zijn dat het bij jouw blad past. Naast dat ze worden afgesteld op jouw blad, kun je ook kiezen wat voor vorm je wilt hebben. 

Zo kun je kiezen voor een U, A of X model. Natuurlijk kun je altijd contact opnemen als je andere wensen hebt. We kunnen samen altijd naar jouw wensen kijken. Natuurlijk moet het wel mogelijk zijn. Want laten we eerlijk zijn, het gaat erom dat de tafel goed stevig staat terwijl het er nog mooi uitziet. 

De onderstellen worden standaard ongelakt geleverd, maar mocht u dit zwart, wit of blank behandeld willen, dan is dit ook mogelijk. Het blad is verder eenvoudig te bevestigen doordat er aan de bovenkant van de salontafel onderstellen een plaat is gemaakt met schroefgaten. Vastschroeven dus die plaat en klaar is Kees. 

Hoe kan Hout van Toen jou helpen?

Mocht je nog geen blad hebben, dan kun je deze ook bij Hout van Toen bestellen. Verder kun je met gekke wensen altijd terecht. Neem gewoon contact op, en dan kijken we samen naar een oplossing. Als je verder nog op zoek bent naar een eettafel kan je dit natuurlijk ook bij ons vinden.