Op maat gemaakte onderstellen

Een onderstel is de basis van een tafel. Het zorgt ervoor dat zowel een eet- als salontafel een stevige fundering heeft. De meeste onderstellen die we bij Hout van Toen maken zijn gemaakt van staal. Wat betekent dat het een stevig bouwwerk is van hoge kwaliteit. U zult dus jarenlang kunnen genieten van uw aankoop. Daarnaast zijn industriële meubels op dit moment een trend. De combinatie tussen bijvoorbeeld een houten tafelblad en een stalen onderstel geeft het meubel een stoere uitstraling, dat goed past in een industrieel interieur. Wat uw voorkeur ook is, bij Hout van Toen laat u een onderstel gemakkelijk op maat maken!

Een onderstel dat perfect past!

Elk onderstel wordt met de hand gemaakt, u krijgt daarmee gegarandeerd een uniek meubel. De onderstellen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Onder te verdelen in een X, H, A, V, Z, en U-vorm waar u uit kunt kiezen. Deze vormen kunnen op diverse plekken worden bevestigd onder het tafelblad. U kunt ervoor kiezen om het onderstel onder uw tafel te laten plaatsen dat vanuit één punt steunt. Maar u kunt het onderstel ook aan twee uiteinden van de tafel bevestigen.

Een exclusief meubel met een op maat gemaakt onderstel

De mogelijkheden zijn eindeloos, met een onderstel op maat creëert u de tafel dat precies aansluit bij uw wensen. Naast het onderstel kunt u ook een gehele eet- of salontafel op maat bestellen op onze website. U kunt zelf bepalen welke maten en vormen u wilt. Door het gebruik van eikenhout in onze tafelbladen is elk meubel anders. De nerven van hout zijn namelijk bij iedere plank verschillend.

Op maat gemaakte onderstellen bestellen bij Hout van Toen

Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Of hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om het onderstel geheel naar wens voor u te realiseren. Neem eens een kijkje bij onze impressiefoto’s zodat u zich kunt laten inspireren!

Maatwerkformulier