Eikenhout tuinmeubels op maat

Bent u op zoek naar een eikenhouten tuinmeubel voor bij u in het zonnetje? Een stevige robuuste tafel met banken om van het lekkere zonnetje te kunnen genieten. Dit alles samen met uw gezin en allemaal verschillende lekkernijen op tafel. Ook kunt u denken aan een mooie houten bank die is bevestigd aan de muur. Een loungeset, het kan allemaal. Wij denken dan ook graag met u mee over wat u precies voor een tuinmeubel wilt hebben. Er is bij ons veel mogelijk. Ook bij speciale wensen zijn wij uw meubelmaker. Schroom dus niet om te vragen naar mogelijkheden.

Soorten tuinmeubels die wij maken

Er zijn verschillende soorten tuinmeubels die wij voor u kunnen maken. Zo kunt u denken aan een mooie eettafel voor in de tuin, een loungeset van hout of een mooie bank of stoel gemaakt van eikenhout. De tuinmeubels kunnen op maat voor u gemaakt worden. Een klein beetje groter of kleiner het is allemaal mogelijk. Mocht u een meubel hebben die hierboven niet staat beschreven dan kunt u ons ook altijd contacten.

Op maat gemaakt

De meubels worden op maat gemaakt met hout dat speciaal voor u is geselecteerd. Naast het hout dat voor u speciaal is uitgezocht worden de tuinmeubels ook gemaakt op de maten die u graag wilt hebben. Ook kunt u zelf bepalen hoe de tuinmeubel behandeld moet worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen om de meubel gelakt opgeleverd te krijgen. Hoewel u dit zelf kunt kiezen, is het best een goed idee om dit te doen omdat je buiten met het weer te maken hebt. Een beetje bescherming is dus geen overbodige luxe. Verder kunt u kiezen uit hout waarbij de gaten zijn dichtgemaakt om bijvoorbeeld een egaal tafelblad te krijgen. Natuurlijk kunnen de gaten er ook in blijven zitten om de natuurlijke uitstraling te behouden. 

Wat hebben wij van u nodig?

Mocht u nou geïnteresseerd zijn in een houten tuinmeubel op maat gemaakt, dan kunt u hieronder het maatwerk formulier invullen. Probeer zo specifiek mogelijk uw wensen te beschrijven. Niks is te gek. Mochten er dingen niet kunnen of we hebben er nog vragen over dan nemen we contact met u op. Dan kunnen we samen tot een mooi ontwerp komen die precies is afgestemd op uw wensen. Mocht u een voorbeeld hebben van wat u wilt dan kunt u die ook altijd toevoegen in het maatwerkformulier. Dit kan enorm helpen. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd mailen.

Maatwerkformulier