Toont alle 5 resultaten

Eiken vergadertafels

De vergadertafel vormt het hart van de vergaderruimte. Het is dé plek waar collega’s samenkomen, ideeën worden geboren en klanten worden ontvangen. Ontdek ons ruime assortiment houten vergadertafels en kies uit wat bij jouw kantoor past. Geef de ruimte een zakelijke en luxe uitstraling met een stijlvolle en grote vergadertafel.  Iedere vergaderruimte heeft tenslotte een vergadertafel nodig.

Blikvanger in elke ruimte

De ideale vergaderruimte is niet alleen praktisch en functioneel, maar draagt ook bij aan de uitstraling die je als bedrijf uitstraalt. Bovendien helpt een mooie inrichting mee aan de beleving van de medewerkers. Daarom is het lang zo gek nog niet om te investeren in een kwalitatieve en decoratieve vergadertafel. Je ontvangt je gasten tenslotte het liefst aan een meubel wat er representatief en professioneel uitziet.

Bij de aanschaf van een nieuwe vergadertafel is het verstandig om met een aantal punten rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare ruimte, het aantal personen aan tafel en de hoogte van de vergadertafel.

Beschikbare ruimte

Over hoeveel kantoorruimte beschik je? Afhankelijk van de grootte van de ruimte wordt bepaald wat de maximale afmetingen voor een vergadertafel zijn. Je moet tenslotte rekening houden met bewegings- en beenruimte. Het is belangrijk om je medewerkers en klanten een comfortabel gevoel te geven.

Voor elke ruimte kunnen wij een passende vergadertafel met diverse afmetingen leveren. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende onderstellen. Heb je voorkeur naar een X-onderstel of neig je toch meer naar een kruispoot? Bij Hout van Toen luisteren we naar jouw wensen en maken we de vergadertafel die bij jouw bedrijf en interieur past.

Aantal personen aan tafel

Het is verstandig om voorafgaand aan de aankoop, te bedenken met hoeveel personen u aan de vergadertafel wilt zitten. Is dat wekelijks met 12 personen of dagelijks met 4 personen. Bent u regelmatig met een groter gezelschap? Zorg dan voor een grote vergadertafel, zodat alle mensen/gasten comfortabel zitten en er genoeg speling is om iedere deelnemer in staat te stellen mee te doen met de vergadering. Wanneer je over voldoende capaciteit beschikt, kom je niet voor verrassingen te staan.

Om uit te rekenen wat de juiste afmetingen voor de vergadertafel zijn, houden we rekening met een breedte van 70 cm per stoel.

De afmetingen verschillen per tafel, kies de juiste maat voor de beschikbare ruimte.

Heeft u voorkeur voor afwijkende formaten? Geen probleem, bij Hout van Toen leveren we maatwerk aan. We nemen uw voorstel mee en gaan ermee aan de slag!

De hoogte van de vergadertafel

De ideale hoogte van een vergadertafel is tussen de 75 en 80 cm hoog. Ga voor een vaste hoogte waarbij het aantal personen genoeg beenruimte heeft. Op deze manier kunnen jouw klanten op een comfortabele manier plaatsnemen en schuif je gemakkelijk stoelen aan.

Verschillende vormen vergadertafels

Vergadertafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een ovale vergadertafel of ga je toch liever voor een ronde tafel. De verschillende bladkleuren brengen stuk voor stuk een andere sfeer met zich mee.

Doordat de vergadertafels grotendeels op maat gemaakt worden en balken nooit hetzelfde zijn, ben je ervan verzekerd dat het meubel uniek is en verschillende kleuren heeft. Het houten blad van de vergadertafel brengt een landelijke sfeer naar de vergaderruimte.

Kies je voor een rechthoekig tafelblad, of ga je toch voor een ronde vergadertafel? Zorg ervoor dat de vorm van je vergadertafel past bij de rest van je interieurstijl in het kantoor.

Een ovale vorm of ronde vergadertafel maakt het makkelijker om elkaar aan te kijken tijdens het vergaderen, terwijl een rechthoekige of vierkante vergadertafel vaak praktisch geplaatst kan worden in het kantoor.

Maak het geheel af door bijpassende vergaderstoelen toe te voegen aan een houten vergadertafel. Naast de functionaliteit van de stoelen is het ook een belangrijk onderdeel in het aanzicht, door de juiste keuze maak je van grote vergadertafels een gezellig plek om aan te vergaderen.

Op zoek naar nog meer kantoormeubelen voor in je kantoorruimte? Dan ben je bij Hout van Toen aan het juiste adres. Voor een unieke inrichting van oud eiken hout en van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment kantoormeubilair: balkenmeubels, deuren en kasten.

Gemakkelijk te onderhouden vergadertafels

Doordat de bladen van de vergadertafels gemaakt zijn van oud eikenhout, en deze gelakt zijn, is deze krasvast, het vocht buiten het hout te houden en is gemakkelijk schoon te maken. Zo zie je bijvoorbeeld geen waterkringen van een glas. Door deze eigenschappen zijn de vergadertafels zeer geschikt voor gebruik in een kantoor en/of vergaderruimte.

Wil je meer lezen over het schoonmaken van hout? Lees dan deze blog.

Unieke vergadertafels, schuif gezellig aan

Heb je een keuze kunnen maken? Dat horen we graag! Liever eerst de tafel in het echt bewonderen? Geen probleem. Kom gezellig langs in onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit van onze vergadertafels. Heb je een vraag? Stel ze gerust, je kunt vrijblijvend contact opnemen door een mail: info@houtvantoen.nl telefoonnummer: +31 (0)342-234040, wij adviseren je graag!