Toont alle 31 resultaten

Bent u op zoek naar decoratie gemaakt van oud eikenhout? Decoraties om uw huis mooi aan te kleden en er een stukje sfeer in te brengen? Bij Hout van Toen kunt u kiezen uit verschillende decoratiemogelijkheden. Op die manier worden uw kamers mooi aangekleed en krijgt uw huis een natuurlijke en daarnaast robuuste uitstraling van het eikenhout. Een mooie plank, een spiegel met eiken omlijsting, het is allemaal mogelijk. Staat uw decoratie er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en uw idee voor te leggen. Wij denken graag met u mee.

Soorten eiken decoratie

Nu zijn er verschillende soorten eiken decoraties waar u uit kunt kiezen. Denk aan een kaasplank, kaarsenstandaard, een fotolijstje of een mooie oud eiken kapstok. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden van de eiken decoraties waar u uit kunt kiezen. Zoals eerder genoemd kunt u ook contact opnemen om een voorstel te doen. Er is een hoop mogelijk dus wees niet bang om iets voor te stellen. Zo kunnen wij ook een hanglamp maken van een oud eiken balk.

Decoratie op maat

Zoals eerder benoemd kan het zijn dat uw decoratie er niet bijzit in de webshop. Ook kan het zijn dat u wel een bepaald product in de webshop wilt hebben maar dat u dit op een bepaalde maat wilt hebben zodat de decoratie perfect is afgestemd op uw huis. In beide gevallen is het enige wat u even moet doen, een mail sturen met uw wensen en maten. Dan kunnen we samen even gaan kijken naar wat de mogelijkheden zijn.