Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Roomdivider oude balken

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Vanaf 500,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Maatwerk aanvragen

Transformeer uw ruimte met onze unieke roomdivider, vervaardigd uit authentieke oud eiken planken. Deze roomdivider is perfect om een onderscheidende sfeer te creëren in uw woonkamer, keuken, kantoor of andere werkplek.

Onze roomdivider biedt niet alleen een praktische oplossing voor ruimteverdeling, maar voegt ook een stukje natuurlijke geschiedenis en karakter toe aan uw interieur. Ideaal voor zowel thuis als in professionele settings.

Materiaal: Gemaakt van robuuste oud eiken balken met een afmeting van circa 15 x 9 cm.

Verstelbaar: Voorzien van stelpootjes waarmee u de roomdivider strak tegen het plafond kunt bevestigen zonder te boren.

Afmetingen: Maximale lengte van 260 cm. Breedte opties:
• 3 staanders: 60 cm
• 5 staanders: 105 cm
• 7 staanders: 130 cm

Aanpasbaar: Geef uw gewenste maat aan in de opmerkingen bij het bestellen of neem contact met ons op voor een persoonlijke afstemming.

Extra optie: Voeg LED-spots toe aan de bovenkant voor sfeervolle verlichting.

Montageservice: Montage ter plaatse is mogelijk.