Toont alle 7 resultaten

Zwevende tv-meubels

Wilt je graag wat ruimte besparen in de woonkamer en gemakkelijk kunnen stofzuigen, maar tegelijkertijd wel een mooie tv meubel hebben? Een zwevende tv-meubel, ook wel tv-wandmeubel of hangende tv-meubel genoemd, is dan de oplossing. Bij ons worden deze meubels dan geheel op maat gemaakt, zodat de meubel precies op jouw wensen is afgestemd. Onze tv-meubels zijn van oud eikenhout gemaakt. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Waarom een zwevende tv-meubel?

Een zwevende tv-meubel heeft een aantal voordelen. Ten eerste kunt je, mocht je dit willen, spullen kwijt onder het meubel. Natuurlijk kunt je het ook gewoon vrij houden voor het ruimtelijke zicht. Naast dat het een hoop ruimte kan geven in de woonkamer, is het ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Je kunt namelijk enorm eenvoudig onder de meubel stofzuigen omdat er geen poten onder de meubel zitten. Naast dat het handig is dat de tv-meubel aan de muur hangt, is het natuurlijk ook een mooi gezicht. Zoals de naam al zegt, net alsof hij zweeft. Het kost misschien iets meer moeite dan een staande tv-meubel om de meubel helemaal gebruiksklaar te maken, maar dan heb je ook wel wat.

Zwevende tv-meubel kopen

Wanneer je een zwevende tv-meubel gaat kopen is het verstandig om over bepaalde dingen na te denken. Denk aan de grootte van de meubel en het bevestigen hiervan.

Groot of klein

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te kijken hoe hoog en groot je het tv-meubel wilt hebben. Het mooie bij Hout van Toen is dat de meubels geheel op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Wil je dus een groter tv-meubel aan de muur met een bepaalde rand of afmeting hebben, dan is dit mogelijk. Mocht je hierover twijfelen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Bevestigen

Naast de maten en speciale wensen is het ook goed om te bedenken in wat voor een soort muur je het tv-meubel wilt bevestigen. Er komt namelijk wel aardig wat gewicht op te hangen als alles op de meubel staat. Denk hierbij aan de televisie, geluidsboxen en andere apparatuur wat je op het meubel wilt plaatsen. Daarom is het verstandig om van te voren na te gaan of de muur stevig genoeg is voor een zwevend tv meubel.

Elektriciteit

Verder is het goed om te kijken naar waar jij je stroom voor de televisie en andere apparaten vandaan wilt halen. Zo kun je hier al rekening mee houden op het moment dat je de tv-meubel koopt wat betreft afmetingen of plaats waar de meubel moet komen te hangen.

Zwevend tv meubel kopen bij Hout van Toen

Vind het zwevend tv meubel dat bij jouw interieur past. Zit jouw ideale zwevend tv meubel er niet tussen? Geen probleem bij ons kun je jouw tv-meubel op maat laten maken.