Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

TV-meubel deluxe

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Vanaf 1570,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Maatwerk aanvragen

Tv-meubel deluxe

Na lang brainstormen, tekenen en ontwerpen zijn we uitgekomen op dit prachtige model tv meubel. Dit tv dressoir wordt met de hand in onze werkplaats gemaakt van de beste kwaliteit oud eikenhout. Een mooi design gemaakt door echt vakmanschap, waardoor je de woonkamer stijlvol maakt en de tv hoek een unieke uitstraling geeft.

Exclusieve tv meubel

Wij wilden een tv meubel die zowel praktisch als modern en robuust is ontwerpen. En dat is gelukt! De frontjes zijn gemaakt van massief oud eiken latten, dit zorgt voor een warm en opvallend effect. Daarnaast hebben we achter de latten een akoestisch signaal doorlatende doek gebruikt. Ideaal, want nu kunt u uw apparatuur achter het gesloten front laten staan en bedienen. Hierdoor zijn de spullen, die je liever niet in het zicht hebt, altijd netjes weggewerkt.

De combinatie van de landelijke houten latjes en het moderne zwart frame, laat onze harten sneller kloppen. Het meest unieke aan dit ontwerp is de zwarte gecoate stalen plaat die aan 1 kant van het tv meubel door loopt en aan de andere kant in strakke lijnen mee vloeit naar beneden. De kastjes in het tv meubel zijn gemakkelijk te openen. Door simpel op de front te drukken, komt de klep rustig naar voren.

U kunt zelf de ideale hoogte bepalen omdat het een zwevend tv meubel is. Door de slimme indeling en open achterkant kunt u de kabels en apparatuur helemaal naar wens inrichten en kunt u het tv meubel ook gebruiken om andere spullen in op te bergen zoals de spelletjes van uw kinderen.

De specificaties van het tv meubel de luxe voor u op een rij:

Lengte eiken kast in cm: 140 / 160 / 190

Lengte metaal in cm: 180 / 200 / 240

Hoogte kast: 30 cm

Diepte: 40 cm

Materialen: oud eiken , zwart mdf , stalen plaat zwart

Ophangen: Incl. ophangsysteem en bevestigingsmateriaal

Het dressoir is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zo komt deze perfect terug in uw interieur. Style het tv meubel deluxe af met uw favoriete accessoires en maak het geheel persoonlijk met een gave vaas of fotolijsten. Heeft u liever een andere maat? Of een andere kleur? Dat is zeker mogelijk! Ga hiervoor naar het maatwerk formulier.