Toont alle 9 resultaten

Eiken eettafels

Een eiken eettafel voor bij u in de keuken met een robuuste uitstraling? Een eettafel waar je naast gezamenlijk eten ook een kopje koffie kunt drinken met vrienden en/of familie. Verder wordt de eettafel ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld spelletjes op te spelen. Natuurlijk zijn er verschillende woonsituaties te bedenken. Zo zijn er woonsituaties waar een eettafel minimaal acht plekken nodig heeft om iedereen op kwijt te kunnen. 

Aan de andere kant zijn er ook woonsituaties te bedenken waar je met zijn tweeën woont en dus een kleine tafel genoeg is. Het mooie bij Hout van Toen is dat iedere eettafel op maat en met de hand wordt gemaakt. Zo kunt u de tafel dus precies op uw situatie laten afstemmen. 

Eettafel van oud eikenhout

De eettafels worden van oude eiken spoorbielzen gemaakt. Het oude eikenhout heeft jarenlang onder het spoor gelegen waardoor het een robuuste en industriële uitstraling heeft. U brengt dus echt een stukje natuur naar binnen. Verder zijn de planken waar de tafel van is gemaakt gedroogd, zodat het hout niet gaat bewegen.

 De planken komen allemaal uit een andere biels en hebben op verschillende plekken gelegen. Hierdoor is iedere eettafel weer anders en heeft u dus echt een stukje exclusiviteit in huis met uw oud eiken eettafel. Niemand anders zal een tafel hebben zoals die van u. 

Eigen vorm eiken houten eettafel kiezen

Zoals eerder gezegd worden de eettafels op maat en met de hand gemaakt. Bent u dus opzoek naar een speciale tafel, dan kunt u altijd contact opnemen. Dan kunnen we samen uw idee verwezenlijken en heeft u precies een eettafel in uw keuken staan zoals u wilt. Zo kunt kiezen voor een ronde, vierkante of rechthoekige eettafel. Natuurlijk, als u een andere vorm wilt hebben dan valt hierover te praten. 

Overige mogelijkheden

Naast een gelakt tafelblad kunt u ook kiezen voor een gezandstraald tafelblad, mocht u dit mooi vinden. Ook kunt u uw eigen eettafel onderstel uitkiezen. Een X, Z, U of A-vorm zijn mogelijkheden voor een onderstel. Als u liever een enkel onderstel in het midden wilt, dan is dit ook mogelijk. Nogmaals, u kunt uw eettafel helemaal samenstellen zoals u wilt hebben. Bestel uw eettafel hierboven of neem contact op zodat we naar uw wensen kunnen verwezenlijken.