Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Tuintafel

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

1850,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Maatwerk aanvragen

Deze prachtige tuintafel is een nieuw ontwerp en past in elke tuin. Voor zowel in de veranda, onder de overkapping of in de tuin is dit een geschikte tafel. Door de combinatie van eiken hout en staal heeft de tafel een moderne uitstraling. De tafel is volledig afgelakt, zodat die goed beschermd is tegen vlekken van bijvoorbeeld een glas drinken. Deze tafel heeft een uniek onderstel die goed behandeld is om buiten te staan. Kortom; een tafel waar je jaren plezier van hebt!

Bij buitengebruik zal de tafel vergrijzen.

Lengte: 254 cm
Breedte: 103 cm
Hoogte: 78 cm
Balkdikte: +/- 11,5 cm

Wij zetten de tuintafel op de gewenste plek neer.

Let op: het gewicht van de tafel is rond de 450 kg, waardoor het wel toegankelijk dient te zijn.

 

Heeft u liever een andere maat? Of een ander onderstel? Dat is zeker mogelijk!
Ga hiervoor naar het maatwerk formulier.

LET OP: Door dat wij met natuurlijke materialen werken zal het product nooit exact zo als op de foto worden.