Ben je op zoek naar een tafel die is gemaakt van balken? Of een tafel die niemand heeft en echt stevig is? Het lukt je maar niet om de tafel te vinden zoals je hem wilt hebben? Een eettafel voor in de keuken of eetkamer of een salontafel die van balken is gemaakt? Het kan allemaal bij Hout van Toen. Een balkentafel brengt een robuuste uitstraling in jouw interieur en is daarnaast ook erg stevig door het stevige hout. Ook kunt u denken aan een mooie balken vergadertafel.

Toont alle 12 resultaten

Op maat gemaakt tafel van balken 

De tafels worden voor geheel op maat gemaakt zodat hij precies is afgestemd op jouw inrichting en wensen. Of het nou een tafel is voor in de woonkamer, eetkamer of buiten. De tafel kan helemaal gemaakt worden zoals je in gedachten hebt. De balken tafels zijn meubels die niet veel mensen in huis hebben staan. Zo heb je dus echt iets speciaals in huis staan waar je echt trots op kunt zijn. Mocht je de tafel nog gelakt willen hebben of in een bepaalde kleur, dan is dit allemaal naar jouw wens mogelijk. Ook het onderstel kun je zelf kiezen. Wil je deze ook van balken gemaakt of heb je liever een stalen onderstel? Verder zorgen de balken ervoor dat de tafel stevig is en lang mee zal gaan. De balkentafel past door het ontwerp eigenlijk in iedere inrichting. Jouw kamer krijgt een industriële uitstraling door de oude houten balken die worden gebruikt om de tafel te maken. 

Balken salontafel 

Een salontafel is een tafel die in de woonkamer wordt gebruikt in de zithoek. Waar je gezellig met de hele familie tv kunt kijken of een hapje eten met je vrienden. Verder wordt de salontafel ook gebruikt in kleine vergaderruimtes die huiselijk zijn ingericht. Een salontafel die is gemaakt van balken zorgt er daarnaast ook voor dat de kamer er industrieel uitziet. Naast dat het er mooi uitziet is het ook een stevige salontafel door de hardhouten balken. Verder kan de tafel ook worden gelakt zodat de tafel wordt beschermd tegen kringen van glazen die erop staan of krassen van voorwerpen die op de balken salontafel komen te liggen. 

Balkentafel kopen bij Hout van Toen

Weet je al helemaal hoe je balkentafel eruit moet zien, heb je nog helemaal geen idee of heb je het plaatje nog niet helemaal rond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder naar jouw droomtafel van balken!