Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Oud eiken tafels op maat gemaakt.

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Tafels gemaakt van oud eikenhout

Bent u op zoek naar een oud eiken tafel die helemaal op maat voor u is gemaakt? Een tafel die perfect bij uw interieur past op gebied van uitstraling, maten en wensen? Iets speciaals, iets dat jaren meegaat. Maar u weet niet waar u moet beginnen.

Dat is waar wij u helpen. Wij bieden een breed scala aan eiken tafels, elk met zijn eigen unieke kenmerken en opties. U kunt zowel in de webshop één van onze eiken tafels bestellen als hieronder het maatwerk formulier invullen. In het formulier kunt u de maten doorgeven die u graag wilt hebben en daarnaast uw wensen uitspreken. Dus of u nu op zoek bent naar een traditionele eiken tafel of iets moderners, wij hebben het voor u.

Categorie: