Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Tv-meubel staal eiken geschaafd

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Vanaf 1120,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Maatwerk aanvragen

Ontdek ons nieuwe Tv-meubel model! Met trots presenteren we een strak ontwerp, vervaardigd met oud eikenhout voor een unieke uitstraling.

Het bovenste deel is gemaakt van een stalen plaat die elegant overgaat naar de zijkanten. De kleppen zijn vervaardigd uit oude eikenhouten geschaafde planken, wat het meubel een karakteristieke uitstraling geeft. Eenvoudig te openen door op het front te drukken, zakken ze rustig naar voren. Achter de kleppen is voldoende ruimte voor het opbergen van apparatuur of andere benodigdheden.

Dit veelzijdige meubel is beschikbaar in zowel zwevende als staande modellen. Bekijk de foto’s voor het onderstel. Kiest u voor zwevend? Dan kunt u het meubel eenvoudig aan de muur bevestigen met het meegeleverde montagemateriaal. We bieden ook een montageservice aan.

Specificaties:

  • Lengte: 180 – 200 – 220 – 240 – 260 cm
  • Diepte: 40 cm
  • Hoogte kast: 25 cm (Bij zwevend kunt u de gewenste hoogte kiezen)
  • Hoogte meubel met onderstel: 43 cm

De levertijd bedraagt 8 tot 10 weken, en de bezorging is gratis!

Dit prachtige model is te bewonderen in onze showroom.