Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Vensterbanken op maat gemaakt

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Vensterbanken betimmeren met oud eikenhout

Ben je jouw oude vensterbank zat? Geef deze dan een complete make-over door deze te betimmeren met oud eikenhout. Zo geef je een compleet nieuwe look aan je vensterbank!

Wij van Hout van Toen helpen je graag bij het betimmeren van jouw vensterbanken. Door je vensterbanken te betimmeren met oud eikenhout geeft je jouw vensterbank een authentieke en warme uitstraling. Een houten vensterbank past goed in de meeste inrichtingen!

Wanneer we jouw vensterbanken gaan betimmeren, plaatsen we voor zover mogelijk oud eiken planken over jouw huidige vensterbank heen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook je oude vensterbank eruit halen en een compleet nieuwe oud eiken vensterbank voor je maken.