Betimmering met oud eikenhout

Bij Hout van Toen brengen we de warmte en geschiedenis van echt oud eiken hout naar uw huis. Gespecialiseerd in het op maat maken en installeren van koven en sierbalken, creëren we unieke interieurelementen die elk huis verrijken. Onze werkplaats in Kootwijkerbroek staat centraal in ons ambacht, waar we met passie en precisie werken aan elk stuk.

  

Bij Hout van Toen hebben we oog voor detail, we besteden veel aandacht aan de afwerking van het item. Daar hoort nauwkeurigheid bij zodat u 100% tevreden zult zijn met het eindresultaat. Samen met u komen we tot een ontwerp. Al uw ideeën en wensen worden meegenomen.

Authentieke Gebinten voor een Uniek Huis

Onze sierbalken en koven zijn gemaakt van eeuwenoude eiken gebinten, die bekend staan om hun robuustheid en karaktervolle uitstraling. Of u nu uw bestaande koven wilt laten bekleden of een nieuwe sierbalk wilt toevoegen, wij garanderen maatwerk dat past bij de stijl van uw huis.

Maatwerk uit Eigen Werkplaats

Elk stuk hout wordt door onze ervaren vakmannen in onze eigen werkplaats in Kootwijkerbroek met de hand verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een hoge kwaliteit, maar ook voor flexibiliteit in design en afwerking. Alles is mogelijk bij Hout van Toen, precies zoals u het wenst.

Eerlijke Prijzen en Vrijblijvende Offerte

Wij geloven in transparantie en eerlijke prijzen. Contacteer ons voor een gratis offerte en we komen bij u thuis om alles op te meten en uw specifieke wensen te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem gerust contact met ons op, we leveren maatwerk, dus we kunnen samen een mooi plan opstellen om uw wens in vervulling te brengen! Bel +31 (0)342 – 234040 of mail ons naar info@houtvantoen.nl. Liever onze creaties in het echt aanschouwen? Kom langs in onze showroom en ervaar het product met eigen ogen.

Niks is voor ons onmogelijk!

Maatwerkformulier