Betimmering met oud eikenhout

Klussen in en rond het huis, je gunt jezelf daar eigenlijk niet de tijd voor. Bovendien beschik je vaak niet over het juiste gereedschap of heb je twee linkerhanden. Wees niet getreurd, Hout van Toen is de specialist op het gebied van maatwerk met oud eikenhout.

Bent u toe aan vernieuwing in uw interieur? Houten betimmering van uw meubels geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien zorgt interieurbetimmering met oud eikenhout gegarandeerd voor een uniek eindresultaat. Alles wat u moet weten over het (laten) betimmeren van meubels, en alle mogelijkheden, leest u hier.

 Waarom kiezen voor interieurbetimmering met oud eikenhout?

  • Eikenhout is een kwalitatief materiaal met een lange levensduur
  • Gemakkelijk te combineren met andere materialen
  • Onderhoudsvriendelijk door regelmatig af te stoffen met een zachte droge doek
  • Warme en unieke uitstraling
  • Door maatwerk te bieden sluit het ontwerp naadloos aan op uw interieur

Bij Hout van Toen hebben we oog voor detail, we besteden veel aandacht aan de afwerking van het item. Daar hoort nauwkeurigheid bij zodat u 100% tevreden zult zijn met het eindresultaat. Samen met u komen we tot een ontwerp. Al uw ideeën en wensen worden meegenomen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wat is er nu allemaal mogelijk? U kan bij ons terecht als u bijvoorbeeld uw keuken, vensterbank of steunbalken wilt laten betimmeren met oud eikenhout. Deze betimmering kan een prachtig effect geven in uw huis. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke keuken met een oud eiken houten vensterbank. Bent u meer fan van een industriële look? Oud eiken hout laat zich ontzettend goed combineren met metalen frames van RVS. Wat uw voorkeur ook heeft, oud eikenhouten meubels passen in vrijwel ieder interieur. Niet alleen in keukens is betimmering mogelijk, ook een overkapping of gevel kan betimmerd worden. Het robuuste karakter van oud eikenhout zorgt ervoor dat er écht iets staat, waar u jarenlang plezier van zult beleven. Bekijk enkele voorbeelden hieronder.

Betimmering met oud eikenhout door Hout van Toen

Wij helpen u graag bij de betimmering van uw meubels en interieur met oud eikenhout. Wij zijn dé specialist als het aankomt op oud eikenhout en dat zie je terug! Bekijk onze projecten en ontdek de mogelijkheden of doe simpelweg inspiratie op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem gerust contact met ons op, we leveren maatwerk, dus we kunnen samen een mooi plan opstellen om uw wens in vervulling te brengen! Bel +31 (0)342 – 234040 of mail ons naar info@houtvantoen.nl. Liever onze creaties in het echt aanschouwen? Kom langs in onze showroom en ervaar het product met eigen ogen.

Niks is voor ons onmogelijk!

Maatwerkformulier