Oud eiken kasten op maat

Bent u op zoek naar een oud eiken kast die helemaal voor u op maat is gemaakt? Eentje die niemand anders heeft en perfect past binnen de ruimte die u voor de kast heeft? Bij Hout van Toen kunnen wij uw eiken kast helemaal maken zoals u wilt. U kunt de maat uitkiezen, wat voor een soort kast het moet worden, hoe hij afgewerkt moet worden en u kunt zelf speciale wensen uitspreken. Hier kunnen wij dan rekening mee houden tijdens het ontwerp van de kast. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Aarzel dus niet om een aanvraag te doen in het formulier hieronder. 

Gemaakt van oud eikenhout

De meubels worden bij ons van oud eikenhout gemaakt. Deze eiken planken hebben jarenlang gefungeerd als spoorbielzen. Ze zijn dus goed doorgewinterd en kunnen tegen een stootje. Het hout wordt uitvoerig beoordeeld en alleen het beste hout wordt voor uw meubel gebruikt. Zo proberen wij de kwaliteit te waarborgen en kunt u met een voldaan gevoel genieten van uw meubel op maat.

Soorten kasten

Natuurlijk is een kast nog een vrij algemeen begrip. Er zijn namelijk verschillende kasten waar u uit kunt kiezen. Denk aan een tv-meubel, een dressoir, boekenkast of een andere kast. We kunnen al dit soort kasten op maat voor u maken. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar uw project. Laat het ons dan ook zeker weten wat u wilt in onderstaand formulier.

 

Welke maat past bij u?

Een geschikte kast is soms een hele zoektocht. De ene kast heeft wel de maat die je zoekt maar mist net dat extra deurtje. Of de andere kast lijkt perfect te zijn qua hoogte maar is weer net te breed. Heel vervelend als het steeds net niet precies is wat je zoekt. Een kast op maat gemaakt is dan ook de oplossing voor uw probleem. Dus bent u op zoek naar een kast gemaakt van eikenhout? Dan bent u hier aan het goede adres.

Afwerking

Ook de afwerking kan verschillen. Het kan zijn dat u uw kast graag gelakt wilt hebben of juist helemaal niet. Iedereen heeft zijn eigen smaak natuurlijk. Wij horen dan ook graag hoe u uw kast afgewerkt wilt hebben. Gelakt, niet gelakt? Een bepaalde kleur? Handvatten of juist niet? Allemaal dingen die uw kast persoonlijk kunnen maken. 

Speciale wensen

Heeft u nog speciale wensen voor uw kast? Een speciale vorm? Of misschien een bepaalde indeling van de kast die u nog nergens heeft gezien? Ook kan het zijn dat u graag de kast wilt kunnen ophangen of er zware dingen op wilt kunnen zetten. Wij denken graag met u mee wat een passend ontwerp is voor uw kast. 

Geef ons alle informatie in onderstaand formulier en dan gaan wij voor u aan de slag!

Maatwerkformulier