Ervaar de kwaliteit en sfeer van eikenhout - ook voor buiten!

Naast eikenhouten meubels voor in uw interieur, richten we ons ook op de zakelijke markt voor project- en kantoorinrichting. Variërend van volledig ingerichte vergaderruimtes tot aan een houten bar voor in uw horecagelegenheid. Of wat dacht u van eikenhouten bureaus op maat voor thuiswerkplekken voor uw werknemers? Bij Hout van Toen ontbreekt het u aan niets. Onze producten zijn zelfs geschikt voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan een dakterras waar u gezellig in de zon kan lunchen met collega’s. Of richt een volledig terras in voor uw eethuis met eikenhouten tafels en zorg voor een natuurlijke én sfeervolle uitstraling! Wat wilt u nog meer?

Meer voor minder

Toe aan een nieuw zakelijk interieur maar weinig budget tot uw beschikking? Ontdek onze vergadertafels of eikenhouten banken. Een verandering in het interieur kan een hele andere sfeer aan de ruimte toevoegen.

Bovendien heeft eikenhout een duurzaam karakter en gaan de producten dus jarenlang mee. Zie het als een investering waar u jarenlang plezier aan zult beleven!

Meer informatie over onze projectinrichtingen of direct een afspraak maken om uw wensen door te nemen?

Zet met de mooiste stoelen de puntjes op de i

Combineer een eikenhouten tafel of bar met gave barstoelen of stijlvolle eetkamerstoelen. Wenst u stoelen op wieltjes voor praktisch gemak? U vindt het allemaal bij ons. Ontdek ons ruime assortiment stoelen in verschillende kleuren, formaten en materialen.

Werkplaats in kootwijkerbroek Hout van Toen

Eigen werkplaats in Kootwijkerbroek

De ontwerpen komen in onze eigen werkplaats tot leven. Dankzij onze maatwerk ontwerpen passen de producten perfect in de daarvoor bestemde ruimte. Bij Hout van Toen bent u aan het juiste adres!

Kom snel eens langs in onze showroom om de mogelijkheden door te spreken, vul ons contactformulier in of mail ons naar info@houtvantoen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Maatwerkformulier

Uw wens is ons uitgangspunt, vul onderstaand maatwerkformulier in en laat uw projectinrichting door ons verzorgen!

"*" geeft vereiste velden aan

Contactgegevens