Eiken tafelblad op maat

Bent u op zoek naar enkel en alleen een eiken tafelblad op maat? Eentje die precies op uw wensen is afgestemd en helemaal bij de rest van uw interieur past? Hoewel wij ook complete tafels op maat maken zijn wij ook zeker bereid om u te helpen met enkel een tafelblad. Vaak is het onderstel van een tafel nog helemaal goed, maar kan het tafelblad wel eens een vernieuwing gebruiken. Daar helpen wij u dan ook graag mee. Wat zijn uw wensen?

Gemaakt van oud eikenhout

De tafelbladen worden gemaakt van oud eikenhout. het hout dat wij gebruiken komt uit oude spoorbielzen. Hierdoor krijg je een natuurlijke en robuuste uitstraling. Deze eiken planken worden geselecteerd met uiterste precisie. Alleen het beste hout wordt voor u uitgekozen. Op het moment dat het hout bij ons binnen is worden de eiken planken bewerkt naar de wensen van u.

One of a kind

Wist u dat op het moment dat u een tafelblad op maat laat maken, er geen enkel ander tafelblad hetzelfde is als die van u? Ten eerste zal de vorm hoogstwaarschijnlijk niet precies zijn zoals die van u. Maar daarnaast ziet ieder eiken tafelblad er anders uit door de nerven die op ieder blad weer anders lopen. U zult dus nooit precies hetzelfde tafelblad tegenkomen als die van u. Is dat even leuk.

Wat zijn uw wensen?

Er zijn verschillende dingen dat u kunt bepalen bij het op maat laten maken van uw oud eiken tafelblad. Zo kunt u natuurlijk de maat bepalen van het blad, maar ook de afwerking. U kunt er namelijk voor kiezen het blad te laten behandelen met een lak of liever niet. Het is helemaal aan u. Verder kunt u ook helemaal bepalen welke hoeken, vormen of andere afwerkingen u in uw tafelblad verwerkt wilt hebben. Dat is het mooie van een tafelblad op maat. U kunt het helemaal zelf bepalen. Vul hieronder het maatwerk formulier zo volledig mogelijk en specifiek mogelijk in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op als er nog vragen zijn. Natuurlijk kunt u bij vragen ook altijd contact met ons opnemen.

Maatwerkformulier