Oud eiken tafels op maat

Bent u op zoek naar een oud eiken tafel die helemaal op maat voor u is gemaakt? Een tafel die perfect bij uw interieur past op gebied van uitstraling, maten en wensen? U bent bij Hout van Toen aan het goede adres. U kunt zowel in de webshop één van onze eiken tafels bestellen als hieronder het maatwerk formulier invullen. In het formulier kunt u de maten doorgeven die u graag wilt hebben en daarnaast uw wensen uitspreken. Dan gaan wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

Gemaakt van oud eiken hout

Zoals u misschien wel had verwacht, worden deze meubels van oud eikenhout gemaakt. De tafels zijn gemaakt van eiken planken die jarenlang als spoorbielzen hebben gefungeerd. Sterke planken dus die wel tegen een stootje kunnen. Verder is het hout voor uw tafel met grote zorg uitgezocht en zijn alleen de beste planken geselecteerd. Daarna is het hout bewerkt in de maten die uw tafel nodig heeft. 

Tafel op maat

U kunt veel zelf bepalen als het gaat om de maten en wensen rondom uw eiken tafel. Naast dat de meubel voor u op maat wordt gemaakt is het bijkomende voordeel dat de meubel nooit precies zo is als een andere. De nerven van het hout zullen namelijk bij iedere plank anders zijn, waardoor u echt een exclusieve eiken meubel in huis haalt. 

Juiste maten

Zoals eerder genoemd kunt u de maten van uw eiken tafel helemaal zelf bepalen. Het is dus verstandig om thuis eerst de rolmaat uit de kast te pakken en alles goed op te meten. Zoals ze vaak zeggen, meten is weten. Zo ook met een eiken tafel. U kunt een precies beeld krijgen van de ruimte die de tafel gaat innemen in de ruimte waar u hem wilt plaatsen. Kleine tip, tape de maten van de tafel een op de grond. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe het er in de kamer uit gaat zien. 

Speciale wensen

Natuurlijk kan het zijn dat u speciale wensen heeft met betrekking tot uw eiken tafel. Denk hierbij aan de afwerking van het tafelblad, of wat voor een soort onderstel u wilt hebben. Wilt u de hoeken rond hebben of liever een strakke hoek. U kunt het helemaal zelf bepalen. 

Maatwerkformulier

Weet u al wat de maten moeten worden van de eiken tafel en hoe de tafel afgewerkt moet worden? Geef ons in onderstaande formulier zo veel mogelijk informatie met betrekking tot uw wensen rondom uw eiken tafel. Dan gaan wij hem voor u geheel op maat maken.

Maatwerkformulier