Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Balken tv meubel op maat gemaakt

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Bent u opzoek naar een tv-meubel die is gemaakt van balken?

Wij Kunnen het maken zo als u wilt. Met een lengte tot 450 cm.
U kunt u gewenste hoogte kiezen en het gewenste onderstel. Doordat wij alles zelf maken is voor ons niks onmogelijk.

Een eettafel voor in de keuken of eetkamer of een salontafel die van balken is gemaakt? Het kan allemaal bij Hout van Toen. Een balkentafel brengt een robuuste uitstraling in uw interieur en is daarnaast ook erg stevig door het stevige hout. Ook kunt u denken aan een mooie balken vergadertafel.

 

De tafels worden voor u geheel op maat gemaakt zodat hij precies is afgestemd op uw inrichting en wensen. Of het nou een tafel is voor in de woonkamer, eetkamer of buiten. De tafel kan helemaal gemaakt worden zoals u in gedachten heeft. De balken tafels zijn meubels die niet veel mensen in huis hebben staan. Zo heeft u dus echt iets speciaals in huis staan waar u echt trots op kunt zijn. Mocht u de tafel nog gelakt willen hebben of in een bepaalde kleur, dan is dit allemaal naar uw wens mogelijk. Ook het onderstel kunt u zelf kiezen. Wilt u deze ook van balken gemaakt of heeft u liever een stalen onderstel? Verder zorgen de balken ervoor dat de tafel stevig is en lang mee zal gaan. De balkentafel past door het ontwerp eigenlijk in iedere inrichting. Uw kamer krijgt een industriële uitstraling door de oude houten balken die worden gebruikt om de tafel te maken.