Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Kasten op maat

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Bent u op zoek naar op maat gemaakte kasten?

Wij maken de mooiste kasten op maat. gemaakt van oud eiken met veel mogelijkheden. Bij ons is alles mogelijk en houden van een uitdaging.

De kasten worden dan ook stuk voor stuk met de hand gemaakt. Omdat wij weten dat het soms kan zijn dat u een mooie kast ziet maar bijvoorbeeld net een plank te weinig heeft,
Daarom bieden wij de mogelijkheid om de kasten op maat te laten maken. Zo voldoet de kast helemaal aan uw wensen en kunt u echt tevreden zijn met de kast die u heeft gekocht. Mocht u dit graag willen, neem dan vooral contact met ons op en leg uw ideeën voor.