Verzendinformatie

Wij leveren vooral maatwerk producten, welke een gemiddelde levertijd hebben van 8 – 10 weken. Een aantal producten zijn binnen 5 werkdagen in huis; dit staat aangegeven. 

Indien het product/materiaal niet op voorraad is, zal de levertijd rond de 12 weken zijn. Wij zullen altijd contact opnemen als uw product klaar is en bezorgd wordt!

Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!

Salontafel eiken balk zwart

Montage mogelijkheden
Snelle bezorging
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

Vanaf 490,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Maatwerk aanvragen

Unieke salontafel gemaakt van massief eiken balken.
Een salon tafel die je nergens anders ziet en waarvan u zeker weet dat het opvalt en het een uniek detail aan uw woonkamer, eetkamer of veranda geeft.

Prachtig om er 2 naast elkaar te zetten zo als op de foto. dit geeft een speels effect en u kunt zelf de gewenste lengte bepalen.

De balken zijn verkoold en zijn door en door zwart. Door het verkolen van de balk geeft het een unieke structuur en krijgt de balk een mooie nerf.
Deze salontafels worden bij ons in de werkplaats gemaakt en bewerkt. elke balk is uniek en heeft zijn eigen tekening.

Vervolgens wordt de salontafel afgelakt met een ultra matte lak zodat u er zonder zorgen u drankje er op kunt zetten en het kunt afnemen met een vochtige doek.
Aan de onderkant zit een bescherm vilt zodat u vloer niet beschadigt en het makkelijker te verplaatsen is.

Afmeting salontafel:

Lengte: 100cm
Breedte 32 cm
Hoogte 33 cm
Gewicht: +/- 95 kilo
Kleur: zwart
Bescherming: ultra matte lak