Tv meubel landelijke dicht model

Montage mogelijkheden
Binnen 8 - 10 weken geleverd
Klant beoordeling 4,9/5
Duurzaam Nederlands product

1.320,00

Betaal nu slechts 20% en de rest bij aflevering!

Maatwerk aanvragen

Stoere, strak afgewerkte, zwevend TV meubel met een massief oud eiken blad van ± 4 tot 5 cm dik.
De rest is van strak zwart gespoten MDF gemaakt. Er zitten 3 deuren in met soft close te openen door simpel op het front te drukken.

TV meubel is makkelijk op te hangen met bijgeleverde schroeven en pluggen en zit compleet in elkaar bij levering. (Montage tijd ± 30min).

Achter elke deur is een extra leg plank gemaakt voor extra opslag, deze is ook los te verwijderen. er dit een middelste vak heeft geen achterkant voor eventueel wandcontact dozen uit de muur of de tv

Lengte totaal: 220cm

Lengte zwart gedeelte: 160 cm

Hoogte totaal: ± 39 cm

Hoogte zwart gedeelte: 35 cm

Diepte blad: ± 42 cm

U kunt ook zelf uit unieke kleuren kiezen, zodat het tv meubel helemaal naar uw wens is. Hiervoor kunt u een een mail sturen naar info@houtvantoen.nl.

LET OP! Omdat wij werken met oude eiken planken zullen de planken nooit exact het zelfde zijn als op de foto.

Trusted Shops beoordelingen
Verzendinformatie

De levertijd van onze producten bedraagt momenteel 8 - 10 weken. Het transport verzorgen wij zelf met eigen vrachtwagen. Zo beperken wij het risico op transportschade en kunnen wij u eventueel voorzien van informatie bij aflevering.

Wij nemen van te voren altijd contact met u op om de exacte leverdatum en tijd af te stemmen.

Doordat wij werken met oude, natuurlijke materialen, zullen onze producten van hout nooit exact zo als op de foto worden.

LET OP! In verband met het zware gewicht kunnen veel balkenmeubels niet via een trap getransporteerd worden. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Maatwerk

Heeft u liever een andere maat? Dat is zeker mogelijk bij onze producten van hout! Bij Hout van toen zijn we experts in maatwerk, dus helpen u graag verder bij producten met afwijkende maten.

Ga hiervoor naar het maatwerkformulier en dan nemen wij daarna contact met u op!