Toont alle 2 resultaten

Eiken loftdeuren

Bent u op zoek naar iets extra’s in uw woning? Dan is een eiken loftdeur een fijn item om aan te schaffen. De prachtige constructies zijn op verschillende manieren in te zetten, denk bijvoorbeeld aan de woonkamer waar een loftdeur kan dienen als roomdivider of deur. Voor het creëren van een stoere barndeur ben je bij Hout van Toen aan het juiste adres, wij maken eikenhouten loftdeuren geheel op maat.

Wat is een loftdeur?

Een loftdeur is een ophangsysteem voor deuren door middel van een schuifdeurrails. Wat inhoudt dat er hangers op een deur worden monteert, waardoor een hangdeur systeem ontstaat. Vervolgens laat je de hangers gemakkelijk rollen over een korte rails. Je kunt het zien als een zwevende deur die een kast afsluit of de overgang naar een andere ruimte stijlvol afschermt. In veel gevallen wordt een oude schuurdeur of barndeur gebruikt.

Oud eiken planken voor een robuuste look

Doordat er gebruik wordt gemaakt van oude eiken planken zal elke deur uniek zijn. De combinatie van stoer metaal, waaraan de hangers zijn bevestigd, en het eikenhout zorgt voor een robuust geheel. Het hout, dat gebruikt wordt voor de loftdeuren, heeft jarenlang gefungeerd als spoorbielzen. Bomen worden gespaard en u helpt hierdoor mee aan een stukje duurzaamheid. Bij de selectie van het hout is gekeken naar de beste bielzen, dat beschermd is tegen een stootje.

De kwaliteit van oud eiken is bij enig onderhoud erg hoog, u kunt jarenlang genieten van uw loftdeur. Vaak worden er bij een loftdeur geen kozijnen gebruikt waardoor de volledige aandacht naar de loftdeur gaat.

Alles lezen over het schoonmaken van hout? Lees het hier.

Kast

Een loftdeur kan dienen als schuifkast voor al jouw kleding. Breng sfeer aan de slaapkamer door te kiezen voor een loftdeur. Vaak is een kast breder dan een deur. Kun je slechts aan één zijde van de deuropening deuren kwijt, Dan zijn deze met een speciaal kastsysteem voor elkaar langs te schuiven. Niet alleen praktisch maar ook erg mooi!

Deur of wand

Een loftdeur als roomdivider zal de woonkamer stijlvol in tweeën te delen. Als je een groter oppervlak wilt overbruggen, kan het zijn dat één deur niet breed genoeg is. In dat geval heeft u een dubbele schuifdeur nodig. Net zoals bij een het kastsysteem is een dubbele deur ook in de woonkamer geen probleem, we kunnen twee rails aan elkaar verbinden.

Loftdeur geheel op maat

Al onze loftdeuren worden geheel op maat voor u gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd dat het product perfect bij uw woning past. U kunt zelf de hoogte en breedte aangeven. Tegenwoordig zien we steeds vaker stalen details terug. Hieronder zijn enkele voorbeelden geschetst van designs. Heeft u zelf een idee? Dan is dit ook mogelijk. Het grootste voordeel van maatwerk is de mogelijkheid om iets te laten ontwerpen wat volledig op uw wensen aansluit.

Eiken-loftdeuren-mogelijkheden

Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, samen zullen we kijken naar wat er voor u mogelijk is.